Campionatul Naţional de Slalom Paralel continuă cu a treia etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două săptămâni de Raliul Sibiului automobilismul sportiv continuă cu a treia etapă a Campionatului Naţional de Slalom Paralel. Locul desfăşurării acestui eveniment va fi Sibiu Funpark, în spatele poligonului de antrenament al pompierilor din cartierul Ştrand.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Peste 1.500 de sibieni s-au călcat în picioare pentru bilete la meciul Voinţa – Steaua GALERIE FOTO

Contracte de la 12.000 la 45.000 de euro la Voinţa Sibiu

Voinţa Sibiu a vândut 2.000 de abonamente într-o zi!

Ediţia a treia se va bucura ca şi până acum de prezenţa numeroaselor echipaje, având în componenţă veterani ai acestui sport dar şi tineri doritori de afirmare. La start se vor alinia diverse maşini de curse: Citroen C2, Renault Clio, Mitsubishi Lăncer evo X, Subaru Impreza ŞTI, Golf III, Opel Kadett, Dacia Logan, etc. 

Va fi interesat de urmărit duelul între tinerii Simone Tempestini, Raul Badiu şi David Radu la open class, care doresc să punctez în clasamentul general.
 Etapa a treia a Campionatului Naţional de Slalom Paralel va avea un invitat special în rândul pilotiilor în persoana lui Edwin Keleti, care va alerga pe o maşină Mitsubishi Lăncer evo X. 

Sibiu Funpark doreşte să mulţumească pentru sprijinul acordat Primăriei Municipiului Sibiu prin Casă de Cultură a Municipiului , Szakal Metal distribuitor uleiuri ENEOS, Schuster Ecologic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite