Campionatul European Feminin de Go în acest weekend la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În paralel va avea loc şi un turneu open pentru jucătorii de Go care nu pot participa la competiţia feminină
În paralel va avea loc şi un turneu open pentru jucătorii de Go care nu pot participa la competiţia feminină

În perioada 23-25 septembrie Federaţia Română de Go are mândria de a vă invita să asistaţi la cel mai puternic turneu european pentru femei.

CITIŢI ŞI:

Târgul de bucate tradiţionale “Branduri transilvănene”, în premieră la Sibiu

Leprous şi Amorphis vin să concerteze în noiembrie la Sibiu

Partener si de aceasta data este Institutul Confucius din ULBS si sponsor principal firma Trenkwalder. Campionatul European de Go pentru Femei va avea loc la Sibiu, unul dintre cele mai cochete oraşe ale României, şi va aduna cele mai puternice jucătoare europene.

“Acordarea organizării acestui important turneu României confirmă încă o data statutul special pe care l-a câştigat ţara noastră în cadrul Federaţiei Europene de Go în urma rezultatelor deosebite înregistrate de jucătorii noştrii în ultimii ani şi în urma organizării cu succes a altor competiţii de mare anvergură”,. Acest campionat a beneficiat de-a lungul anilor de prezenţa a mari jucătoare europene cum ar fi: Svetlana Shikshina din Rusia, Diana Koszegi din Ungaria sau ZhaoPei din Germania.

Anul acesta, un cuvânt greu de spus în stabilirea câştigătoarei vor avea unguroaica Rita Pocsai şi bistriţeanca de numai 18 ani, Laura Avram. Campionatul la care participă 30 de jucătoare din întreaga lume va avea loc la hotelul Ana din Sibiu. În paralel va avea loc şi un turneu open pentru jucătorii de Go care nu pot participa la competiţia feminină.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite