Campioana mondială Steliana Nistor inaugurează o bază sportivă la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă Steliana Nistor şi Campioanele Naţionale la Majorete vin la inaugurarea cel mai modern teren sintetic pentru fotbal şi a şcolii de fotbal M&M.

CITIŢI ŞI:

Şcoală de fotbal şi teren sintetic de dimensiuni mari la Şcoala 21

Cel mai dur raliu de offroad din lume începe sâmbătă la Sibiu

Inaugurarea arenei sintetice, de pe strada Luptei nr 27, care va avea loc sâmbătă, 26 iunie, la ora 9.00 se va face în prezenţa a invitaţi de marcă din partea organizatorilor. Fosta gimnastă Steliana Nistor, precum şi campioanele naţionale la majorete clasele V – VIII din Blaj, vor fi prezente la eveniment. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Banciu, precum şi oficialităţi de la Primăria Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Sibiu, au confirmat că vor lua parte la ianugurarea arenei care are 40 de metri lungime şi o lăţime de 20 de metri şi care beneficiază de o suprafaţă sintetică de calitate şi de instalaţie de nocturnă. După festivitatea de inaugurare va avea loc şi un meci de fotbal demonstrativ la care participă mai multe tinere talente de la echipe de fotbal din municipiul Sibiu.

Odată cu inaugurarea bazei sportive, se lansează oficial şi Şcoala de Fotbal M&M, făcută în colaborare cu Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti şi clubul FC Rapid Bucureşti. La inaugurare participă profesorul universitar doctor Ion Motroc.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite