Campanie împotriva E-urilor din alimente, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul va avea loc la "Kazza", pe strada Tg. Vinului
Evenimentul va avea loc la "Kazza", pe strada Tg. Vinului

Primul magazin-concept din Sibiu, KAZZA, începe joi campania „Lasă-te de E-uri!”. Acţiunea are drept scop conştientizarea oamenilor în ceea ce priveşte pericolul consumului de alimente nesănătoase, industrializate şi prelucrate, fără valoare nutriţională şi cu un conţinut ridicat de aditivi alimentari.  

CITEŞTE ŞI:

Primul magazin concept din Sibiu

Aditivii alimentari, cunoscuţi ca E-uri, dau faţa atractivă produselor din hipermarket. Se regăsesc în majoritatea alimentelor sub formă de coloranţi, conservanţi, îndulcitori, antioxidanţi, întăritori de gust şi aromă, agenţi de îngroşare, emulgatori. E-urile creează dependenţă, ne dezechilibrează nutriţional şi devitalizează organismul, ne încarcă de calorii goale. Un stil de viaţă sedentar, bazat pe consumul de alimente procesate duce inevitabil la boală.

KAZZA pledează pentru o alimentaţie sănătoasă şi un mod de viaţă echilibrat. Mâncatul trebuie să devină un act responsabil! De aceea, informarea cu privire la nutriţie, simpla citire a etichetelor alimentelor şi achiziţionarea doar a produselor sănătoase sunt obligatorii. 

Lansarea campaniei „Lasă-te de E-uri!” va avea loc joi, la orele 19.00, în Bucataria KAZZA, pe Targu Vinului, numărul 9. În cadul evenimentului va avea loc o degustare de mezeluri naturale, fără E-uri sau arome artificiale, brânzeturi ecologice, prăjituri de casă şi vinuri alese. Exemple de alimentaţie sănătoasă vor fi date într-un live cooking show susţinut de bucătarul-şef al Hotelul Ibis Sibiu, Dan Decean. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite