Campanie de prevenire a cancerului de col uterin şi cancerului la sân, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Nedescoperit la timp, cancerul de col uterin şi cancerul la sân poate ucide! Mergi la control ACUM“. Sub acest îndemn, Fundaţia Edelweiss deruleaza în perioada 1-8 martie 2011 o campanie de informare pentru prevenirea cancerului de sân şi cancerului de col uterin.

Campania este derulată pentru al cincelea an consecutiv de către copiii de la Centrul de zi „EDELWEISS“ pentru şcolari din Sibiu, susţinuţi de către voluntarii şi membrii fundaţiei.


Astăzi, între orele 16:00-18:00, echipe formate din câte 10-15 copii se vor afla în centrul oraşului,  pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi la Piaţa Cibin, pentru a informa cu privire la metodele de prevenire a cancerului de sân şi cancerului de col uterin.


„Şi în acest an, ne dorim să informăm şi să sensibilizăm un număr tot mai mare de femei, care sa meargă să facă un control medical, şi astfel să poată preveni situaţiile în care, descoperirile medicale,  să fie inutile pentru acestea, deoarece au ajuns mult prea tarziu la medic“, se arată într-un comunicat al organizatorilor.


În 9 martie, de la orele 17:00, mamele copiilor din cadrul Fundatiei Edelweiss sunt invitate la „Balul Roz“ ce va avea loc, de aceasta dată, la Centrul de zi “Edelweiss” din cartierul sibian Ţiglari. Aici doamnele vor fi întâmpinate de membrii şi copiii din cadrul fundaţiei şi vor beneficia de nenumărate surprize, pregatite special pentru acestea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite