Campania „Hrăneşte un zâmbet“ are noi susţinători la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Teodor Neamţu (foto Arhiva)
Primarul Teodor Neamţu (foto Arhiva)

Primarul Teodor Neamţu, antrenorii Gheorghe Vaida de la Clubul Sportiv Romgaz şi Emil Deliman, preşedintele Clubului Tera Şah Mediaş  au fost primii care s-au alăturat campaniei „Hrăneşte un zâmbet“ iniţiată de Consiliul Local al Tinerilor.

CITEŞTE ŞI:

Campanie de informare „Reabilitarea centrului istoric – Împreună protejăm patrimoniul construit al Sibiului!”

Această campanie umanitară se desfăşoară în perioada 1 – 22 decembrie 2010 şi are ca scop susţinerea elevilor care provin din familii sărace.  Medieşenii care vor să se alăture campaniei pot să doneze produse alimentare, jucării sau orice alte obiecte în spaţiile special amenajate în cadrul magazinelor partenere:  Billa, Konsta Splendid, Penny Market şi Veritas.

 „Sunt preşedinte la un club sportiv unde lucrez cu copii, aşa că această campanie se pliază cumva pe activitatea clubului. Având în vedere că ne apropiem de sărbătorile de iarnă, ne-am gândit că este util  să ne alăturăm şi noi acestei campanii iniţiate de Consiliul Local al Tinerilor“, a afirmat Emil Deliman.

 „Mă bucur că am fost cooptaţi pentru această acţiune şi ajutăm şi noi cu ce putem. Vreau să vă spun că am umplut coşul cu alimente şi dulciuri, iar o parte dintre sportivii care au fost premiaţi de primărie au vrut să contribuie şi ei cu o mică parte din premiul pe care l-au obţinut pentru activitatea sportivă şi  am cumpăra  astfel produse care vor face masa de sărbători mai bogată copiilor nevoiaşi”, a declarat Gheorghe  Vaida.

 „Este o iniţiativă deosebită a tinerilor din cadrul Consiliului Local al Tinerilor, aceea de a încerca cu ocazia diferitelor Sărbători, de a strânge alimente, jucării pentru copiii săraci, pentru a-i face şi pe aceştia să zâmbească. M-am alăturat din tot sufletul la această campanie pentru că în spiritul Sărbătorilor de Crăciun, toţi trebuie să dăruim câte ceva”, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite