Calea Cisnădiei, strada Ocnei și strada Lungă intră în reparații

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calea Cisnădiei, strada Ocnei și strada Lungă vor intra în reparații începând de luni, 17 septembrie. De asemenea, pe străzile Grigore Ureche, Bahluiului, George Bacovia şi Matei Milo vor începe lucrările la rețeaua de gaz.

Lucrările de reabilitare a Căii Cisnădiei vor începe de luni, 17 septembrie și se vor desfăşura pe tronsoane, pentru a diminua disconfortul în trafic. Primul care intră în lucru este tronsonul dintre Bulevardul Mihai Viteazu şi strada Nicolae Iorga. Pentru a permite executarea lucrărilor traficul va fi închis pe această porţiune până la sfârşitul lunii noiembrie.

Şoferii sunt rugaţi să ocolească această zonă pentru a evita eventualele neplăceri. Traficul de pe strada Lămâiţei şi de pe aleile dintre blocuri se va descărca în Calea Dumbrăvii şi respectiv în strada Nicolae Iorga. Tronsonul va fi redeschis după ce constructorul va finaliza amenajarea noilor reţele de apă şi canal, a trotuarele şi carosabilului la nivel de binder.

Încep lucrările și pe strada Ocnei. DPC va închide începând de luni, 17 septembrie primul tronson, de la strada 9 Mai până la strada Zidului. Vor fi refăcute pe această porţiune reţelele de apă, carosabilul şi trotuarele. Tronsonul va fi redat traficului la jumătatea lunii noiembrie.

Strada Lungă intră de asemenea în reparaţii. Pe această arteră importantă au fost efectuate în ultima perioadă lucrări de reabilitare a reţelelor de apă, canalizare şi gaz. Ca urmare a acestora, carosabilul necesită lucrări de reparaţii. De luni, 17 septembrie primul tronson al acestei străzi va fi închis pentru reparaţii, cel dintre strada Râului şi strada Popa Şapcă. Până la sfârşitul lunii noiembrie pe acest tronson vor fi înlocuite bordurile şi reparate carosabilul şi trotuarele.

Tot în luna septembrie sunt programate lucrări la reţeaua de gaz pe încă patru străzi. Străzile Grigore Ureche, Bahluiului, George Bacovia şi Matei Milo vor intra în lucru, societatea de gaz obţinând avizele necesare pentru reabilitarea reţelei proprii. Lucrările vor fi efectuate sub trafic, cu restricţionarea unei benzi de circulaţie, trecerile în intersecţii urmând să fie efectuate pe timpul nopţii. Pe strada Grigore Ureche lucrările se vor desfășura între 17 și 21 septembrie, pe strada Bahluiului între 18 și 28 septembrie, pe strada G. Bacovia între 24 și 29 septembrie iar pe strada M. Milo între 25 septembrie și 5 octombrie.



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite