Câinii specializați în salvare urbană se antrenează la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Timp de cinci zile, 22 de echipe formate din câini polițiști specializați în salvare urbană și instructorii lor se antrenează la Sibiu. În cadrul sesiunii de antrenamente, pe parcursul a două zile, va fi organizat un curs de prim ajutor, în colaborare cu reprezentanţii Crucii Roşii, filiala Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Andreea Renges e singura femeie instructor de câini poliţişti din ţară

Un câine de la Centrul Chinologic a dat de urma bărbatului spânzurat la Păltiniş

Sesiunea de antrenament va avea loc între 24 și 28 octombrie, și este organizată de Centrul Chinologic Sibiu în colaborare cu ARCS România. La acţiune vor participa 2 echipe canine ale Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, 15 echipe canine ale Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, 3 echipe canine de la Centrul Chinologic Sibiu, precum şi 2 echipe din cadrul ARCS România.

”Aceste antrenamente vor da ocazia specialiştilor canini de a realiza un schimb benefic de experienţă practică în domeniul noilor tehnologii de dresaj, precum şi de a asista la prezentări teoretice de lucrări de specialitate pe tema intervenţiei echipelor canine în caz de dezastre”, spun reprezentanții Centrului Chinologic Sibiu.

De asemenea, în cadrul sesiunii de antrenamente, pe parcursul a două zile, va fi organizat un curs de prim ajutor, în colaborare cu reprezentanţii Crucii Roşii, filiala Sibiu.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite