Câine bătut cu bestialitate de un motociclist (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa „Albuţa” este foarte iubită de copii şi locuitorii de pe Teiului
Căţeluşa „Albuţa” este foarte iubită de copii şi locuitorii de pe Teiului

Un maidanez a zăcut câteva săptămâni în plină stradă din cauza unei bătăi încasate.

Peisaj cutremurător pe strada Teilor din Sibiu.

Un cititor a venit la sediul redacţiei şi a reclamat că pe strada unde locuieşte, se află un câine bătut crunt, mai mult mort decât viu. La faţa locului situaţia a fost exact cea relatată.

Un copilaş a ieşit dintr-o curte însoţit de bunica şi ne-a întrebat dacă putem să o salvăm pe „Albuţa”. Câinele, adoptat practic de toţi locatarii din zonă, abia dacă mai mişca. „Am venit într-o seară acum câteva zile şi l-am văzut că tremura tot. Este un câine atât de liniştit şi jucăus. Tot timpul era aşa de sprinten şi drăgălaş” ne-a povestit şi Gheorghe Urziceanu, cel care ne-a sesizat în legătură cu acest caz. „Duminică i-am dat mâncare şi apă şi din păcate nu s-a mai putut scula” spune Piţigoi Lenuţa, proprietara imobilului în faţa căruia câinele zăcea ieri la amiază.


Oamenii povestesc că un motociclist este cel care a adus căţeluşa în această stare.„Acum o săptămână a trecut un motociclist şi câinele a lătrat la el. Acesta s-a întors şi l-a călcat cu o maşină şi apoi l-a mai şi lovit cu o bâtă pe spinare. L-am mai văzut circulând pe aici... Era un câine bun. Îl ştiu de când era mic” a povestit aproape cu lacrimi în ochi şi Muntean Vasile.


Angajaţii de la Serviciul Public pentru Gestionarea câinilor fără Stăpân, sesizaţi de Adevărul de Sibiu au ajuns la faţa locului după mai bine de o oră. Starea câinelui este critică. „Căţeluşa a fost consultată de medicul nostru veterinar. Nu are coaste rupte, dar s-ar putea să aibă hemoragie internă. I s-au administrat antibiotic şi anti inflamator şi a fost dusă la adăpost pentru a rămâne sub supraveghere”, a explicat Claudia Ciofâcă, referent la acest serviciu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite