FOTO-VIDEO Cabina unui TIR a luat foc pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR (foto: adevarul)
TIR (foto: adevarul)

Echipajele ale ISU Sibiu și membrii Serviciului de Voluntari pentru Situații de Urgență Tălmaciu au intervenit, joi seară, pe DN 7, în zona localității Tălmaciu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la capul tractor al unui TIR.

TIR-ul mergea de la Blaj spre Constanţa, şi era încărcat cu 20 de tone de porumb.

"Mi s-a blocat o roată, a făcut explozie ceva, am auzit zgomot, am semnalizat dar n-am mai reuşit să intru în parcare”, a povestit Lucian Marcu, şoferul TIR-ului.

În ajutorul lui au sărit imediat mai mulţi colegi, care au tras pe dreapta şi au venit cu extinctoare.

"Prin staţie am auzit că a spus să ne oprim, când am ajuns deja se vedea focul acolo la roată, am dat cu extinctoare cu ce am avut şi am sunat la pompieri”, Ovidiu Marcu, martor al incendiului.

Incendiu TIR DN 7

La faţa locului au ajuns în scurt timp şi pompierii sibieni, care au stins incendiul ajutaţi de cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tălmaciu. 

„Ne-am deplasat cu două autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul se manifesta violent la capul tractor, din cauza unei roţi blocate s-a autoaprins cauciucul şi a luat foc o parte din capul tractor”, a spus plt adj şef Kiss Zoltan, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu.  


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite