CSU Sibiu joacă joi la Iaşi şi de Valentines Day la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii vor pleca miercuri dimineaţă spre Iaşi, acolo unde în 9 februarie de la ora 15.00 va evolua în meciul cu echipa locală Politehnica CSŞ Unirea. CSU va juca săptămâna viitoare restanţa cu Energia Rovinari.

CITIŢI ŞI:

Victorie pentru Mediașul lui Pustai. Gaz Metan a învins Metalurg Zaporoje cu 3-0

„Universitarii” vor pleca spre Moldova încă de miercuri dimineaţă şi asta pentru că drumul se anunţă a fi unul lung şi anevoios din cauza condiţiilor meteorologice.

„Partida de joi va avea loc de la ora 15.00, iar întoarcerea acasă se va face imediat după acest meci. I-am rugat pe cei de la Iaşi să jucăm mai devreme şi au fost de acord”, a explicat pentru csusibiu.ro, directorul executiv Mircea Vulc.

În altă ordine de idei, marţi s-a stabilit şi când va avea loc partida restantă din etapa trecută, respectiv cea cu Energia Rovinari se va disputa în seara zilei de Sf. Valentin. „Meciul a fost stabilit pentru data de 14 februarie, la ora 19.00”, a mai spus Mircea Vulc.

După meciul de marţea viitoare, CSU Atlassib Sibiu va juca tot în deplasare, pe 22 februarie, cu Gaz Metan în Sala Sporturilor din Mediaş.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite