CSU Sibiu învinge clar BC Mureș cu 98-90. Oaspeții s-au plâns de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Sibiu: Foto: Arhivă
CSU Sibiu: Foto: Arhivă

Universitarii sibieni au făcut un meci excelent în fața celor de la Tg Mureș. Fără antrenor principal pe bancă, mureșenii au evoluat modest. CSU a avut în Wisseh și Austin, doi jucători providențiali. Sibiul joacă miercuri cu Asesoft Ploiești, tot pe teren propriu.

CITIȚI ȘI:

Voinţa Sibiu vrea să se retragă din liga 1 din cauza arbitrajelor scandaloase de care a avut parte

CSU Sibiu a fost condusă pe tabelă doar în primele 3 minute. Oaspeții au condus cu 0-7 și 2-9, după care gazdele au revenit și au dominat clar meciul. Mureșenii au avut o tresărire de orgoliu în sfertul 3 când au egalat scorul 62-62, dar Sibiul a refăcut diferența constantă și până la urmă echipa lui Cătălin Vulc a bătut cu 98-90.

CSU Sibiu:
Riley 15, Kearse 16, Austin 15, Crăciun 7, Wisseh 33, Khartchenkov 12.

MUREȘ:
Stănescu 16, Dumitru 2, Watson 15, Forte 12, Aliakseyeu 4, Tudor 6, Lăpuște 17, Paliciuc 8, Cooley 10.

Csaba Deri: ”Arbitrii nu ne-au lăsat să ne apropiem de Sibiu.

”Nu parcurgem o perioadă prea bună. A venit însă un nou antrenor și sperăm să schimbăm lucrurile din mers. Nu a fost un joc rău. Am dominat peste tot, dar din păcate cele 44 libere acordate Sibiului au făcut diferența. Asta spune și statistica. Consider că ne-a dezavantajat arbitrajul, cel puțin în 3-4 faze. Nu ne-au lăsat să ne apropiem de adversar. Felicit însă Sibiul. Mergem mai departe ca să arătăm că asta nu e fața Mureșului. Nu avem nevoie de individualități. Avem nevoie ca acești jucători ca să formăm echipa ce ne-o dorim. Avem jucători cu calități foarte bune. Așteptăm ca noul antrenor să remedieze problemele. Sibiul este o surpriză plăcută a acestui tur de campionat. Nimeni nu se aștepta ca CSU să meargă așa bine. Le doresc să câștige miercuri cu Ploieștiul”

Cătălin Vulc: ”Băieții au jucat extraordinar. A contat apărarea noastră agresivă”
”Victorie muncită la capătul unui meci foarte greu cu o echipă foarte bună. A fost un meci care era greu de câștigat, dar am reușit. Am felicitat toți jucătorii pentru efortul depus astăzi. Faptul că au jucat ca o echipă și au știut cum să joace în momentele dificile, a contat foarte mult. Wisseh este un jucător foarte rapid și asta a contat. Am avut o apărare agresivă și noi nu am greșit la fel de mult ca ei. Îmi pare rău să o spun dar colegul de la Mureș nu a avut dreptate legat de arbitrii.Am avut un moment mai dificil în sfertul trei, dar am trecut cu bine peste el. Vine acum un meci foarte greu cu Ploieștiul. Vom încerca să câștigăm. Pentru noi fiecare meci este foarte greu. Depinde mult și de forma de moment a unor jucători. Sper că dacă băieți vor juca la fel ca azi, să învingem”.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite