CSU Atalssib Sibiu a învins Piteştiul şi joacă în play –off cu Clujul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un meci greu, desfăşurat în Sala Transilvania din Sibiu, împotriva echipei BCM U Piteşti, sibienii de la CSU au reuşit să se califice în play-off. LeVar Seals a făcut senzaţie şi, alături de  echipă, sibieni s-au impus cu 11 puncte diferenţă.


Meciul de sâmbătă seara a fost unul decisiv pentru sibieni. Aşa cum toată lumea spera, CSU Atlassib Sibiu a reuşit să se califice în play-off, după un un meci extraordinar.

La CSU, principalii marcatori au fost Seals, 27 de puncte, Atanackovic, 16, dar şi Calotă şi  Markovic cu câte 12 puncte, în timp ce pentru piteşteni au marcat cele mai multe puncte Gennie 20 şi Stefanovic 14.

După un scor final terminat 82 - 71, antrenorul argeşenilor a felicitat Sibiul, dezamăgit de locul ocupat în clasament de echipa sa. „Nu suntem mulțumiți de poziția pe care am terminat sezonul în clasament. Din păcate am avut o bancă scurtă ca să zic așa la acest meci. Am și greșit în acest meci. Am fost foarte obosiți, pentru că am venit după două partide care ne-au uzat fizic foarte mult. După aspectul jocului Sibiul a meritat să câștige” a spus Costăchescu.

Antrenorul lui CSU Sibiu a spus după partidă că meciul a fost exact așa cum a preconizat. „A fost exact cum mă așteptam. Adică cu un început debordant. Mă bucur că băieții au reușit să revină așa cum au făcut-o și cu Steaua și ne-am atins obiectivul și anume să intrăm în play-off”, a spus Cătălin Vulc.

Echipa de baschet masculin CSU Ploieşti a fost învinsă, scor 84-82, de formaţia Gaz Metan Mediaş, iar "U" Mobitelco BT Cluj a dispus, cu 70-59, de Steaua Turabo Bucureşti.

Clasamentul Diviziei A arată astfel:
1. CSU Ploieşti 54 puncte,
2. "U" Mobitelco BT Cluj 54,
3. Gaz Metan Mediaş 53,
4. Steaua Turabo Bucureşti 51,
5. BC Mureş 51,
6. CSM Oradea 47,
7. CSU Atlassib Sibiu 47,
8. BCM U Piteşti 47,
9. CS Otopeni 46,
10. Energia Rovinari 45,
11. BC Timişoara 44,
12. CSM Bucureşti 54,
13. SCM Craiova 36,
14. BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc (36),
15. Poli Iaşi (36),
16. CSU Cuadripol Braşov (31).

Conform regulamentului, în play-off s-au calificat primele opt echipe, care vor juca, astfel:
CSU Ploieşti (locul 1) - BCM U Piteşti (8)
"U" Mobitelco BT Cluj (2) - CSU Atlassib Sibiu (7)
Gaz Metan Mediaş (3) - CSM Oradea (6)
Steaua Turabo Bucureşti (4) - BC Mureş (5).
           
Partidele din primul tur al play-off-ului se vor juca în sistemul „cel mai bun din cinci meciuri“, cu primele două şi ultimul (dacă mai e nevoie), pe terenul formaţiilor mai bine clasate la finalul sezonului regulat.


Datele de disputare sunt 13-14, 18-19 şi 22 aprilie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite