Sibiu: Debut victorios pentru CSU Sibiu la memorialul Tordai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Debut victorios pentru CSU Sibiu la memorialul Tordai
Sibiu: Debut victorios pentru CSU Sibiu la memorialul Tordai

Sibiul mai are mult până să ajungă să joace ca o echipă spectaculoasă, așa cum a făcut-o în semifinala campionatului trecut cu Asesoft.

Gruparea pregătită de Darnell Clavon a debutat cu o victorie, scor 84-67, cu BC Tg. Mureş, dar sibienii au suferit vizibil în jocul practicat, mai ales în prima parte a meciului. Clavon a început cu Brown, Calotă, Haiduc, Johnson și Roland, pe teren, dar cei cinci au dat impresia că nu prea ştiu ce joacă. Mureşenii au condus în minutul 7, cu 5-15 pe tabelă şi numai tresăririle de orgoliu ale lui Calotă şi Roland au făcut ca primul sfert să se încheie cu un avantaj de 2 puncte pe tabelă, pentru CSU, scor 17-15. Certaţi înainte de sfertul doi de „Dee”, universitarii au profitat în sfertul doi şi de jocul slab al mureşenilor şi până la pauză diferenţa a ajuns la 19 puncte pe tabelă. Gruparea mureşeană a dat semne de revenire în sfertul trei, la finele căruia a ajuns la 10 puncte în spatele Sibiului, scor 58-48, dar Johnson, Brown şi Calotă, acesta fiind cel mai bun marcator cu 17 puncte, au adus liniştea în tribune în ultimele 10 minute, Sibiul impunându-se meritat până la urmă.

Omagiu pentru „Toci”

Baschetbalistul Elemer Tordai a fost omagiat atât înainte de primul meci al zilei din Sala Transilvania, pierdut de CSU Sibiu 2 cu 47-107 în faţa celor de la BCMUS Piteşti, cât şi pe parcursul meciului doi al zilei. Numele celui care a câştigat 2 titluri de campion cu CSU a fost ovaţionat la scenă deschisă de spectatori. Astăzi au loc partidele CSU Sibiu 2 – BC Tg. Mureş, de la ora 17.00 şi CSU Sibiu – BCMUS Piteşti de la ora 19.00, intrarea fiind liberă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite