CSŞ Sibiu merge la Festivalul Internaţional de Handbal "Cell-Cup"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de juniori I de handbal masculin a Clubului Sportiv Şcolar Sibiu va participa la Festivalul Internaţional de Handbal "Cell-Cup", ediţia a XIV-a, în localitatea Veszprem din Ungaria.

CITIŢI ŞI:

Peste 15 clasări pe podium pentru CSM Sibiu la turneul „Fraţi Negrea”

Medalii pentru înotătorii sibieni la Campionatul Naţional de sărituri

Turneul este cuprins în calendarul Federaţiei Europene de Handbal şi se va desfăşura în perioada 7-13 august în localitatea Veszprem şi în localităţile limitrofe şi are prevăzut în program, pe lângă activitatea specifică de competiţie sportivă, şi activităţi de schimb inter-cultural şi de promovare a localităţii de provenienţă.

Festivalul Internaţional de Handbal se bucură anul acesta de participarea unui număr de 147 de echipe din 16 ţări. Sibiul este reprezentat de echipa de juniori I masculin la categoria  sub 18 ani (U18) a Clubului Sportiv Şcolar Sibiu.

Reprezentanta Sibiului se află în grupă cu Balatonfüredi Kse, Ferencvárosi Tc (ambele Ungaria), Hsg Konstanz "A" (Germania) şi Sporting Club Bel Ami (Georgia). Primul joc din grupă se va desfăşura duminică, 8 august, începând cu ora 8.30, împotriva echipei Balatonfüredi KSE din Ungaria.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite