CJ Sibiu nu se teme de ancheta DNA: „ Corneliu Bucur dă dovada unui caracter mic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DNA a început urmărirea conducerii Consiliului Judeţean. Totul a pornit de la fostul consilier Corneliu Bucur, care şi-a reclamat foştii colegi la DNA Alba Iulia.

CITIŢI Şi

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu, reclamată la DNA

Corneliu Bucur, fost consilier judeţean, demis acum câteva luni prin votul majorităţii, a reclamat conducerea  Consiliului Judeţean Sibiu la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.
Bucur a transmis către Serviciul Teritorial Alba două sesizări privind situaţia Aeroportului Sibiu şi situaţia drumului judeţean Sibiu-Agnita. În răspunsurile primite de la DNA, se arată că procurorul Liana Boer, a dispus începerea urmăririi penale a conducerii Consiliului Judeţean Sibiu. „Eu am invitat la o analiză deschisă a întregii situaţii a aeroportului, în legătură cu deficienţele care apăreau în valuri.  Întrucât m-am lovit de o opoziţie vehement din partea conducerii Consiliului Judeţean, am decis să informez DNA-ul despre aceste probleme“, a precizat Bucur. Dacă în cazul aeroportului, plângerea s-a făcut doar împotriva preşedintelui Martin Botesch, cea de-a doua plângere îi vizează pe Martin Bottesch, Ioan Banciu, Iosif Moldovan şi Iordan Nicola şi are ca subiect contractul de atribuire a lucrărilor de execuţie pe drumul judeţean Sibiu - Agnita, unde sunt reclamate probleme legate de costul şi calitatea lucrărilor.

Conducerea CJ spune însă că nu are nicio emoţie şi că acuzaţiile vin din partea unui consilier dat afară şi cunoscut pentru stilul efervescent de exprimare. „ Nu m-am ocupat deloc de investiţii, nu cad în sarcina mea. Nu mă simt deloc împricinat, nu sunt implicat. Presupun că domnul Bucur încearcă să plătească nişte poliţe, dar dă dovada unui caracter mic", a declarat Nicola Iordan, secretar CJ.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite