CFR Cluj reia negocierile pentru cumpărarea lui Eric de la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apropiaţi ai fotbalistului de la Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, spun că acesta trebuia să se prezinte la pregătirile CFR-ului înaintea începerii campionatului, dar transferul a intrat în impas pentru moment

CITIŢI ŞI:

Gaz Metan Mediaş l-a luat pe atacantul Batin de la CFR Cluj

Gaz Metan Mediaş are cele mai sexy suporteriţe (GALERIE FOTO)

CFR-ul este pe cale de a pune mâna pe unul dintre cei mai în formă fotbalişti din prima ligă. Mijlocaşul ofensiv brazilian Eric de Oliveira, a reintrat în vederile celor din Gruia, după ce au tatonat pista în întreaga perioadă de transferuri. Directorul general al „găzarilor“, Ioan Horoba, spune că fotbalistul nu are nicio ofertă din partea vreunui club din România, dar apropiaţii jucătorilor vorbesc despre negocieri avansate cu cei din Gruia.

„Nu vreau să cresc cota vreunui jucător, aşa cum fac alţii. Eu spun decât că nu are nicio ofertă, este jucătorul nostru. Pentru nimeni nu avem oferte“, a spus acesta. Pe de altă parte, o persoană apropiată de jucătorul brazilian, a dezvăluit că în urmă cu o lună, acesta trebuia să se prezinte la pregătirile campioanei, dar transferul a picat pentru moment.

Eric este jucătorul grupării din liga a treia braziliană CA Metropolitano, de unde Gazul l-a împrumutat şi trebuie să plătească o clauză de reziliere de 350.000 de euro pentru a deveni definitiv al sibienilor. Cei din Gruia ar urma să plătească această sumă şi să pluseze cu încă pe atât, bani care ar intra în conturile celor de la Mediaş.

Mi-ar plăcea la CFR, vreau să joc în ligă

Eric a marcat deja patru goluri în această stagiune şi şi-a propus să mai puncteze de câteva ori până la încheierea perioadei de transferuri. Deşi îşi doreşte să plece la un club puternic, nu ar face o tragedie nici dacă ar rămâne la Mediaş.

„Ştiu că CFR mă monitorizează de multă vreme şi am auzit la un moment dat că mă vor cumpăra, dar de atunci nu mai ştiu nimic. Mi-ar plăcea să joc acolo, e o echipă de Champions League, dar trebuie să se înţeleagă cluburile. Trag tare să mai marchez câteva goluri şi să atrag atenţia. Imediat se încheie perioada de transferuri, dar dacă rămân la Mediaş asta e, mai aştept“, ne-a declarat jucătorul în vârstă de 25 de ani.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite