Sibiu: Cărţile “Adevărul” se vând ca pâine caldă la târgul CAMUFI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Cărţile “Adevărul” se vând ca pâine caldă la târgul CAMUFI
Sibiu: Cărţile “Adevărul” se vând ca pâine caldă la târgul CAMUFI

“Notre Dame de Paris”, “Idiotul”, “Shogun” sau “Vraciul” au fost la cea mai mare căutare în aceste zile. Au fost însă şi mulţi sibieni care şi-au cumpărat întreaga colecţie.

După ce au fost nevoiţi să îşi dechidă porţile cu o oră mai devreme pentru zecile de sibieni care se aşezaseră la coadă, reprezentanţii standului “Adevărul” au fost asaltaţi încontinuu de sibienii îndrăgostiţi de literatură, dornici să îşi completeze colecţia de cărţi.

S-a vândut încontinuu
Un prim bilanţ al celor care s-au ocupat de vânzarea cărţilor arată că peste 3.000 de volume au ajuns până la această oră în casele sibienilor, cele mai căutate fiind primele 15 volume din colecţia “100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”, pe care cititorii nu au apucat să le cumpere la timp de la chioşcurile de ziare. “«Notre-Dame de Paris», de Victor Hogo, prima din seria verde, s-a vândut cel mai bine dintre toate.  Au fost însă destul de mulţi care au profitat de ocazie şi şi-au achiziţionat colecţia întreagă. Ne bucurăm foarte tare să vedem plăcerea cu care am fost primiţi de sibieni”, ne-a spus Alexandru Fincu, şef în cadrul Diviziei Carte, din Adevărul Holding.
Cu lista de acasă
Imediat ce au aflat de prezenţa cărţilor “Adevărul” la Sibiu, sute de sibieni s-au grăbit să ajungă la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a-şi completa colecţia. Cei mai mulţi au venit cu lista făcută de acasă, tocmai pentru a fi siguri că nu ratează niciun volum. “Mi-am făcut o listă  cu ce îmi lipsea din bibliotecă şi am profitat de această ocazia pentru a-mi completa colecţia. Sunt foarte bucuroasă că acum le am pe toate, pentru că sunt cărţi de calitate”, ne-a spus Aurora Popa, una dintre vizitatoarele târgului.

Chiar dacă cel mai mare success l-au avut cărţile din colecţia verde, au fost însă foarte mulţi sibieni care au ţinut să îşi achiziţioneze cărţile din colecţia pentru copii. “Pentru noi, am luat toată colecţie verde, în afară de primele două volume, pe care le aveam deja. În plus, am cumpărat cele 12 volume din colecţia «Disney Clasic», pentru băieţelul nostru. Acum are doar un an şi nouă luni, dar sunt convins că îi vor fi foarte utile pe viitor. Ne bucurăm că am avut ocazia să le luăm, pentru că  la chioşcurile de ziare se formează cozi de la ora 5.00 dimineaţa şi cărţile se epuizează foarte repede. Claitatea este foarte bună, iar preţurile sunt mult mai mici decât librării”, a spus Adrian Apostol.

Cărţile “Adevărul”, până duminică la Sibiu
Dacă vreţi să vă completaţi colecţia de cărţi “Adevărul” şi nu aţi reuşit până acum, trebuie să ştiţi că târgul rămâne deschis la Casa de Cultură a Sindicatelor până duminică. Astăzi, târgul mai poate fi vizitat până la ora 20.00, iar mâine programul este între 10.00 şi 20.00. În ultima zi, târgul se va închide la ora 16.00. La standul “Adevărul” pot fi găsite toate titlurile apărute până acum în colecţia “100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” , colecţia “Disnay Clasic” şi “Colecţia de lux”, precum şi DVD-urile cu cele mai bune filme româneşti.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite