Sibiu: Cărţile “Adevărul” vin la Târgul CAMUFI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Cărţile “Adevărul” vin la Târgul CAMUFI
Sibiu: Cărţile “Adevărul” vin la Târgul CAMUFI

Sibienii şi turiştii care vor vizita fosta Capitală Culturală Europeană îşi pot completa colecţia de cărţi „Adevărul”, participând la Târgul Naţional de Carte Muzică şi Film-CAMUFI, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Târgul poate fi vizitat în perioada 10-13 septembrie.

Începând de mâine, pasionaţii de carte, muzică şi film vor avea ocazia să găsească într-un singur loc toate materialele tipografice, audiovizuale şi multimedia de care au nevoie. Aproximativ 20 de edituri şi distribuitori de muzică şi film din întreaga ţară vor poposi pentru patru zile la Sibiu, unde vor participa la Târgul CAMUFI. „ Dat fiind faptul că târgul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, aşteptăm ca pragul locaţiei să fie trecut de peste 10.000 de vizitatori. CAMUFI a fost creat din dorinţa de a susţine lectura, de a-i sprijini pe colecţionari să îşi îmbogăţească biblioteca personală”, a spus Roxana Tololoi, de la departamentul de marketing al Târgului CAMUFI.
Una dintre cele mai importante participări la acest târg va fi cea a editurii Adevărul Holding,care va pune la dispoziţia cititorilor toate titlurile apărute până în prezent.

Pentru toate vârstele
Astfel, iubitorii de literatură îşi vor putea achiziţiona, la doar 10,99 lei, titlurile apărute până acum în colecţia “100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”, iar colecţia “Carte de lux”, care cuprinde opera complete James Clavell, Theodor Constantin, Sven Hassel, Mark Twain sau Karl May, îşi va aştepta şi ea cititorii.
Cei mici nu vor fi uitaţi nici ei de către reprezentanţii Bibliotecii Adevărul, astfel că la târg se vor găsi toate cele 12 titluri oferite de “Adevărul” în colecţia “Disney Clasic”, la preţul de 11,99 lei fiecare. 
În plus, tot la standul Adevărul, cinefilii îşi vor putea completa colecţia de DVD-uri cu cele mai bune filme româneşti. Se vor găsi filme precum „Mărgelatu”, „BD”, „Jandarmii” sau „Ardelenii”.

Deschiderea oficială a Târgului Naţional de Carte, Muzică şi Film-CAMUFI va avea loc mâine, la ora 12.00, şi va râmăne deschis până la ora 20.00. Vineri şi sâmbătă, programul de vizitare  va fi între 10.00 şi 20.00, iar duminică sibienii sunt aşteptaţi între orele 10.00 şi 16.00. Intrarea publicului este liberă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite