Bursa locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate are loc vineri la Sibiu şi Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 190 de locuri de muncă sunt puse vineri la bătaie la bursa locurilor de muncă pentru persaonele defavorizate organizată la Sibiu şi Mediaş începând cu ora 10:00.

La bursa locurilor de muncă organizată  de  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu pentru persoanele defavorizate şi care se desfăşoară mâine, 15 iunie 2012, persoanele care doresc să se angajeze au de ales dintr-un număr de peste  190 de locuri de muncă (din care 36 de locuri de munca în Mediaş), puse la dispoziţie de 17 agenţi economici (din care 7 agenţi economici din Mediaş).

Bursa se va desfăşura  concomitent în Sibiu (la sediul agenţiei din str. Morilor nr. 51 A) şi Mediaş (Mediaş,  sediul unităţii locale, str. Aurel Vlaicu, nr. 31-33), începând cu ora 10.00.

În cadrul acţiunilor întreprinse de A.J.O.F.M Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 60 de agenţi economici din judeţ.  Din totalul locurilor de muncă oferite,  170 se adresează persoanelor  necalificate  şi cu studii medii, restul  locurilor  fiind destinate persoanelor cu studii superioare.

Participarea la această acţiune este gratuită atât pentru firmele ce doresc să facă angajări, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, spune Steluţa Zaig, responsabil mass-media în cadrul AJOFM Sibiu.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite