Bunica micuţilor morţi în incendiul de la Ighiş, cecetată pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii arsi Ighis
Copii arsi Ighis

În timp ce bunica, în grija căreia erau copiii, este cercetată pentru ucidere din culpă, surorile micuţilor morţi în incendiul de la Ighişu Nou l-au primit pe Moş Crăciun în centrul de primirire în regim de urgenţă minori de la Sibiu. Autorităţile vor stabili dacă acestea vor fi duse într-un centru rezidenţial sau daţi altor rude, în plasament.


Ancheta este în plină desfăşurare după ce trei micuţi au murit joi, pe 22 decembrie, arşi de vii în într-o casă din localitatea sibiană Ighişu Nou. „Bunica celor trei copii este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetări efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş ”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În ceea ce le priveşte pe cele două surori ale micuţilor morţi, în vârstă de 5 şi 6 ani, acestea au ajuns încă de vineri în centrul de primirire în regim de urgenţă minori de la Sibiu, unde în acest week-end l-au primit pe Moş Crăciun. „Fetele vor rămâne în centru până la identificarea unei alte măsuri de protecţie, fie într-un centru rezidenţial fie în plasament la alte rude până la ăgradul IV”, spune Beatrice Muntean, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu. 



Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite