Bunătăţi pe alese, la târgul „Slow Food“, din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Produsele tradiţionale româneşti au fost la mare căutare în rândul sibienilor şi al turiştilor care au trecut în acest week-end pragul Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului.

CITIŢI ŞI

Ciobanii din Mărginimea Sibiului petrec astăzi la Tilişca

Extrem de gustoase, fără E-uri sau conservanţi, bucatele de la târgul „Slow Food“ preparatele tradiţionale au fost o încântare pentru toţi vizitatorii. Pâinea de casă, plăcintele cu mere sau cu vişine şi brânzeturile au fost „vedetele“ acestei ediţii a târgului, epuizându-se foarte repede de pe mesele producătorilor.

Vizitatorii şi-au făcut provizii atât cât i-au ţinut porfotelele, declarându-se încântaţi de bunătăţile de la târg. „Am fost şi la prima ediţie şi mi-au plăcut atât de mult produsele cumpărate, încât nu puteam rata ocazia de a-mi face noi cumpărături, cu rpoduse de calitae. Sunt mult mai bune decât cele din supermarket şi chiar dacă sunt puţin mai scumpe, merită toţi banii“, ne-a spus Maria Drăghici, una dintre cumpărătoare.

După ce au gustat şi şi-au cumpărat mâncăruri de la „Slow Food“, vizitatorii nu au ratat nici standurile creatorilor populari, veniţi la Sibiu din toate colţurile ţării, pentru a participa la cea de-a 27-a ediţie a Târgului Creatorilor Populari din România.

Aceştia au adus cu ei sute de produse din ceramică, icoane pictate pe lemn sau sticlă, instrumente muzicale sau pălării, care au furat privirile trecătorilor.
Ambele târguri continuă până în această seară, la ora 18.00.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite