Sibiu: Un sibian a uimit Marea Britanie după ce şi-a bătut un cui în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Un sibian a uimit Marea Britanie după ce şi-a bătut un cui în cap
Sibiu: Un sibian a uimit Marea Britanie după ce şi-a bătut un cui în cap

Un sibian eliberat din puşcărie în Marea Britanie a ajuns pe prima pagină a tabloidelor britanice după ce şi-a bătut un cui în cap.

Potrivit The Sun, Radu Popescu, în vârstă de 39 de ani, a stat două zile cu cuiul înfipt în cap. Fostul deţinut nu este la prima acţiune de acest gen. El a fost deconspirat de un fost coleg de puşcărie care le-a împărtăşit prietenilor experienţele pe care le-a trăit în închisoare.
După ce a tras un chef cu amicii, în cinstea eliberării, sibianul şi-a proptit cuiul de un perete şi apoi şi l-a înfipt în cap. De data aceasta cuiul a fost atât de bine înfipt încât s-a înţepenit în craniu şi a fost nevoit ca după două zile să apeleze la medici ca să îl scoată.Unul dintre medicii care s-au chinuit două ore ca să scoată cuiul, a declarat ironic tabloidului britanic The Sun că nu ar fi niciun şoc că românul nu şi-a nimerit creierul, pentru că probabil e foarte mic.

Radu Popescu le-a explicat ziariştilor britanici că bătutul cuielor în cap este o ocupaţie plăcută ca să mai treacă vremea în puşcărie.
Bătutul cuielor în cap este o practică obişnuită şi în închisorile din România, iar deţinuţii cu state vechi se pricep cel mai bine să o facă, ca să mai scape din celulă. Nu mai devreme de săptămâna trecută, pe 1 septembrie, un deţinut de la Spitalul Penitenciar Colibaşi şi-a bătu un cui în cap, a refuzat ajutorul medicilor şi apoi şi l-a scos singur.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite