Braconieri de căprioare reţinuţi de poliţie la Porumbacu de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 1 spre 2 aprilie în jurul orelor 23.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Porumbacu de Jos s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că între localităţile Porumbacu de Jos şi Porumbacu de Sus, într-o zonă cunoscută sub numele „La râpă”, au fost trase mai multe focuri de armă.

CITIŢI ŞI:

Argeşenii vin să braconeze peşte în judeţul Sibiu. Dosare penale pentru 28 de kilograme de caras

Trei bărbaţi din Alba Iulia cercetaţi la Sibiu pentru braconaj

Medieşeni cercetaţi după ce au vânat patru căpriori

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii acestui post de poliţie, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig şi Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu. 

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat pe DJ 105 J, între localităţile Porumbacu de Jos şi Porumbacu de Sus un autoturism, care a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor.

După urmărirea şi imobilizarea autoturismului, a fost identificat conducătorul acestuia – M.O., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, aflat singur în autoturism. În timpul cercetărilor, s-a apropiat de autoturism un alt bărbat – R.N., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în localitatea Tălmaciu, care a declarat că este împreună cu M.O.

„Cu ocazia percheziţiei autovehiculului, în interiorul acestuia au fost identificate  două femele din specia căprior cu urme vizibile de împuscare, o armă de vânătoare  cu lunetă, 4 tuburi, precum şi alte obiecte (lanterne, saci, recipiente de plastic etc.). R.N. a declarat faptul că arma de vânătoare identificată în autovehicul îi aparţine şi că cele două căprioare au fost împuşcate de el. Verificările au arătat faptul că una dintre femele căprior era gestantă, având doi pui”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Bunurile folosite la săvârşirea faptelor au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite