Sibiu: Bowlingul, o afacere profitabilă şi pe timp de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Bowlingul, o afacere profitabilă şi pe timp de criză
Sibiu: Bowlingul, o afacere profitabilă şi pe timp de criză

Chiar dacă se înregistrează o scăderea a clienţilor faţă de aceiaşi perioadă a anului trecut, numărul acestora este totuşi mai mare faţă de lunile de vară. Ofertele şi preţurile speciale atrag în continuare clienţii  

O seară petrecută alături de prieteni într-unul din cele două saloane de bowling din oraş poate reprezenta alternativa perfectă pentru serile monotone, în care celelalte activităţi cultural lipsesc din oraşul de pe malul Cibinului. Reprezentanţii acestor saloane spun că, deşi numărul clienţilor este într-o uşoară scădere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, saloanele au început din nou ă se umple odată cu lăsarea frigului. „Pe perioada verii, s-a înregistrat, într-adevăr, o scădere de aproximativ 40%, dar este ceva normal, dacă ne gândim că şi posibilităţile de distracţie sunt mai multe. De când vremea s-a mai răcit însă, numărul clienţilor a început din nouv să crească, aşa că încă nu ne plângem, nu suntem foarte afectaţi de criza economică“, ne-a spus Ovidiu Briciu, reprezentant Bowling Saloon.

Happy hours şi tarife promoţionale

Programul la cele două cluburi de bowling începe după-amiaza şi se încheie înspre dimineaţă, în jurul orei 4.00, iar tarifele au fost stabilite în funcţie de solicitări. „Noi avem preţuri diferite pentru difertie interval orare. Astfel, de duminca până joia, între orele 14.00 şi 18.00, preţul este de 30 de lei pe oră, iar după ora 18.00, de 40 de lei pe oră. Vinerea şi sâmbăta, pentru că sunt zile de vârf, când avem cei mai mulţi clienţi, tariful este de 40 de lei între 14.00 şi 18.00 şi de 50 de lei după această oră“, ne-a spus Paul Bărbat, barman în clubul de bowling din incinta Hotelului Continental. La celălat salon, preţurile nu variază, însă a fost lansată o ofertă promoţională, foarte tentată pentru tineri. „Tariful este de 40 de lei în fiecare zi, însă avem «Happy hour» între 16.00 şi 18.00 şi de la miezul nopţii până la 4.00, de lunea până vinerea, iar în week-end programul de «Happy hour» este doar între 16.00 şi 18.00“, ne-a mai spus Ovidiu Briciu. Practice, cei care vin la salon în acest interval petrec două ore pe pistă, dar plătesc doar una.

Sălile se închiriază pentru aniversări
Cei mai mulţi dintre tinerii care aleg să vină la bowling spun că este una dintre cele mai frumoase alternative de petrecere a timpului liber, dar şi o modalitate de a face mişcare. „ La început a fost mai greu, după prima seară am făcut febră musculară.  De obicei, ne grupăm câte patru sau şase priteni şi venim, iar preţul nu mi se pare deloc mare. Este foarte distractiv“, ne-a spus Andrei E., în vârstă de 24 de ani, care spune că vine de aproximativ două ori pe lună la bowling. Mai mult, reprezentanţii saloanelor spun că nu au lipsit solicitările pentru zile de naştere ale unor copii sau pentru întâlniri ale diferitelor firme din oraş. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite