Borş, noul director la Biblioteca Astra, iar Varga la „Transilvania”. Pinca este la Şcoala de Arte şi Olaru la CNM Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Olaru si-a pastrat functia la CNM Astra
Valeriu Olaru si-a pastrat functia la CNM Astra

Consiliul Judeţean a stabilit într-un final cine se va ocupa de destinele Şcoalei Populare de Arte şi Meserii, de cele ale Complexului Naţional Muzeal Astra şi ale Bibliotecii Judeţene Astra.

CITITI SI:

Fostul prezentator al ştirilor de la Realitatea TV vrea să devină director de Şcoală de Arte

Programul complet de astăzi al TIFF Sibiu. Proiecţie de film diseară, în Piaţa Mare

Dacă pentru conducerea CNM Astra nu au fost deloc emoţii în privinţa desemnării noului director, asta pentru că la concurs nu şi-a depus dosarul decât actualul manager, Valeriu Olaru, la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, competiţia pentru postul de director a fost acerbă.

Aici s-au luptat pentru şefie Pinca Alina Angelica, Bucur Mirel Vasile, Popa Comăniciu Rodica şi fostul prezentator la ştirilor Realitatea Tv, Radu Nechit. În a doua fază au apărut surprizele. Radu Nechit s-a retras din cursă, iar la interviuri Popa Comăniciu Rodica şi Bucur Vasile au fost declaraţi respinşi. Pinca Angelica a obţinut nota 8,13 şi se va ocupa de destinele acestei instituţii.

În cazul lupteu pentru conducerea Bibliotecii Judeţene Astra competiţia a fost şi mai strânsă. În faza a II-a au intrat Bucătaru Laura, Frunzescu Ioana, Tileagă Cosmin, Borş Silviu, Andriescu Bogdan, Lotrean Elna şi Bogdan Ioan. Dintre aceştia câştig de cauză a a avut Silviu Borş, care a obţinut nota finală 9.19.

Poate cea mai mare surpriză însă a venit de la concursul pentru postul de director la Centrul Cultural Interetnic „Transilvania”, acolo unde actualul director Corvin Lup a pierdut concursul în faţa lui Varga Dragoş, care a primit o notă finală de 9,44 faţă de 8.00 cât a avut Lup.

Toate rezultatele pot fi contestate joi şi vineri de către concurenţii care nu au câştigat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite