Emil Boc ar putea rata inaugurarea centurii ocolitoare a Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centura ocolitoare a Sibiului
Centura ocolitoare a Sibiului

Autorităţile sibiene au pregătit deja programul zilei naţionale a României, î n care, coincidenţă sau nu, va avea loc şi evenimentul anului în Sibiu. Este vorba de inaugurarea centurii ocolitoare a oraşului, acţiune care însă ar putea fi umbrită tocmai de premierul Emil Boc.

Prefectul judeţului Sibiu, Constantin Trihenea, nu a putut confirma dacă acesta va fi sau nu la Sibiu.

“Inaugurarea centurii este programată pentru data de 1 decembrie, în prezenţa domnului Emil Boc. Noi am trimis invitaţie, dar deocamdată nu ştim dacă primul ministru va confirma intenţia iniţială de a participa la eveniment”, a spus Trihenea. Pe de altă parte primarul Klaus Iohannis a afirmat că va fi prezent la deschiderea oficială a ocolitoarei oraşului pe care îl conduce.

„Eu personal mă aştept să fiu invitat la această ceremonie de inaugurare şi voi participa la eveniment” a punctat edilul şef al Sibiului.

Poliţia cu ochii pe centură

Până la inaugurare însă, prefectul a rugat poliţia sibiană să asigure mai atent intrările şi ieşirile de pe centură pentru că în ultima vreme sunt tot mai mulţi sibieni interesaţi să testeze drumul înainte ca acesta să fie deschis. “Centura Sibiului este aproape gata, lucrările sunt în faza ultimelor pregătiri şi vrem să evităm incidente neplăcute până la inaugurare”, a mai spus prefectul Trihenea.

În prezent, pe şantierul centurii Sibiului s-a montat mai bine de 95 la sută din mobilierul stradal şi parapeţi, acestea fiind exact ca pe marile autostrăzi din vestul Europei.

Centura ocolitoare a Sibiului măsoară în total 17,4 kilometri de autostradă, dintre care 14,8 kilometri măsoară tronsonul I şi 2,6 kilometri tronsonul II. Acestora li se adaugă tronsonul III format din 3,6 kilometri de drum judeţean reabilitat la stadiul de dum naţional.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite