Bistriţa a stricat calculele de Europa ale lui Pustai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Mediaş au remizat, scor 0-0, într-un meci în care ambele echipe au trecut pe lângă gol.

CITEŞTE ŞI:

Soc la Mediaş! Pustai: "Vreau să plec la o echipă cu pretenţii!"

Secundul lui Pustai: "Dinamo nu ne-a surprins cu nimic"

Gaz Metan a venit la Mediaş hotărîtă să ia cele 3 puncte care ar fi adus-o şi mai aproape de Europa pe micuţa trupă antrenată de Cristi Pustai. Meciul cu Bistriţa a fost însă foarte echilibrat, iar marile ocazii ale întîlnirii au aparţinut gazdelor. Keita, în două rînduri, în prima repriză, i-a dat mari emoţii lui Pleşca, pentru ca Ciprian Petre să rateze pe final o ocazie uriaşă, cu un şut din 10 metri.

Dacă poate fi cineva acuzat că Bistriţa nu a cîştigat, acela este fundaşul central Alexandru Tudose, care şi-a pus semnătura pe două ratări monumentale, ambele din doar 2 metri. Gaz Metan a avut avantajul unui om în plus în ultimele 15 minute, cînd Szukala a fost eliminat după un fault în poziţie de ultim apărător la Liţu. Deşi a presat pe final, cu Eric în rol de coordonator, Gazul a trebuit să se mulţumească doar cu un punct la capătul întîlnirii.

Gloria Bistriţa: Albuţ – Achim, Szukala, Năstase (Tudose 59), Velkovici – Petre, Nalaţi, Bejenaru, Anton (Mărginean 86), Curtuluş (Costache 78) – Keita.
Antrenor: Nicolae Manea

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Hoban, Vukadinovici, Akaki (Liţu 60), Buzean – Muntean, Bozeşan, Eric, Kubala, Pârvulescu (Miclea 43) – Bawab (Roman 83).
Antrenor: Cristi Pustai

Eliminat: Szukala 75
Stadion „Municipal”: 2.000
Arbitru: P. Unimătan

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite