Bisericile fortificate promovate la Târgul Holiday Market

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu participă la cea de-a doua ediţie a Târgului de Turism Holiday Market organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.

CITIŢI ŞI:

Luxemburgul cucerit de frumuseţile bisericilor fortificate ale Transilvaniei

Ofertele speciale salvează turismul din Mărginimea Sibiului

Pentru profesioniştii din domeniu se vor organiza prezentări de destinaţii şi seminarii de specialitate.

“Oferta turistică a judeţului Sibiu va fi prezentată în cadrul standului Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică Reprezentanţii noştri vor distribui diverse materiale de promovare a întregului judeţ, printre care pliante cu unităţile de cazare, agenda evenimentelor şi harta bisericilor fortificate. Ca noutate, anul acesta AJTS propune turiştilor români şi agenţiilor de turism o serie de circuite de descoperire a atracţiilor judeţului”, a explicat Adela Albu, responsabil marketing la AJT Sibiu. Târgul se va desfăşura în perioada 17-20 martie, la Palatul Parlamentului, din Bucureşti.

“Operatorii din judeţul Sibiu interesaţi să îşi promoveze ofertele în cadrul târgului sunbt rugaţi să îşi aducă materialele de promovare la sediul AJTS din bulevardul Victoriei, nr. 1-3, până la data de 15 martie, sau direct la standul Sibiului din cadrul târgului, în holul C1” a mai spus Adela Albu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite