Sibiu: Bicicliştii mărşăluiesc, din nou, prin Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Bicicliştii mărşăluiesc, din nou, prin Sibiu
Sibiu: Bicicliştii mărşăluiesc, din nou, prin Sibiu

După succesul înregistrat la primele două ediţii, Sibiul găzduieşte în această seară o nouă întâlnire a „Masei Critice“, sărbătoarea mersului pe bicicletă.

Astfel, toţi iubitorii mersului pe bicicletă se vor întâlni în Piaţa Mică la ora 18.00, urmând ca plecarea să se facă o jumătate de oră mai târziu, pe un traseu ce va fi ales pe loc de cei din faţa plutonului.

Costumaţi de carnaval

Cea de-a treia întâlnire a iubitorilor de plimbări pe două roţi se anunţă a fi un cu totul specială, deoarece mai mulţi participanţi au promis că vor veni costumaţi ca de carnaval, astfel încât  plimbarea sa devină mult mai veselă şi memorabilă. “Noi nu blocăm traficul, noi facem parte din trafic, de aceea rugăm toţi participanţii la Masa Critică să circule în coloană, pe prima bandă de mers, în niciun caz pe trotuar, şi respectând toate regulile de circulaţie”, se arăta pe grupul de discuţii dedicat acestei manifestări.

Masa Critică este o plimbare în masă cu bicicletele, care are loc de obicei, în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în peste 500 orașe de pe glob. În Sibiu, Masa Critică are loc în ultima zi de vineri a fiecărei luni. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite