Beneficiarii locuinţelor ANL de pe strada Independenţei au primit cheile de la apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Klaus Iohannis le-a înmanat noilor locatari cheile de la locuinte
Primarul Klaus Iohannis le-a înmanat noilor locatari cheile de la locuinte

Din cele 95 de locuinţe 85 au fost repartizate unor familii de tineri iar 10, unor cazuri sociale, familii evacuate din imobile retrocedate.Blocul are 75 de garsoniere, 10 apartamente cu 2 camere şi tot atâtea cu 3 camere.

Primarul Klaus Iohannis a predat miercuri, 6 iunie, cheile apartamentelor ANL situate pe strada Independenţei către beneficiarii acestora.

Din totalul de 95 de locuinţe, 85 sunt repartizate tinerilor, iar 10 sunt alocate pentru cazuri sociale. În total, în cele 95 de apartamente şi garsoniere vor locui 236 de tineri sub 35 de ani şi 21 de persoane evacuate din imobilele retrocedate în baza Legii 10/2001.

Din totalul de 95 de unităţi locative, 75 sunt garsoniere, 10 sunt apartamente cu două camere şi 10 sunt apartamente cu trei camere. Suprafaţa medie pentru o garsonieră este de 40 mp, cea a unui apartament cu două camere este de 55 mp, iar suprafaţa unui apartament cu trei camere este în medie de 65 mp.

„Blocul ANL situat pe strada Independenţei are două scări, demisolurile urmând să fie folosite de municipalitate şi serviciile subordonate ca spaţii tehnice. Blocul a fost construit de Agenţia Naţională pentru Locuinţe iar municipalitatea a asigurat din fonduri proprii introducerea utilităţilor şi amenajarea spaţiilor adiacente blocului. Costurile introducerii reţelelor de utilităţi s-au ridicat la 205.000 lei, iar amenajarea zonei verzi, a împrejmuirii şi a trotuarului a însumat 91.000 lei”, explică Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite