Bazar caritabil organizat de Animal Life în Piaţa Huet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Asociația pentru Protecția Animalelor și Naturii „Animal Life” organizează în 9 iunie un bazar caritabil în Piața Huet. Fondurile rezultate vor fi direcționate spre programul de sterilizare a câinilor fără stăpân derulat de asociație.

Sâmbătă dimineața, de la ora 11:00, Asociația pentru Protecția Animalelor și Naturii organizează un bazar caritabil în Piața Huet, în zona dintre Parohia Evanghelică și Casa Calfelor. Reprezentanții asociației scot la vânzare tot felul de produse, de la produse de îmbrăcăminte, haine, pantofi, la cărți, obiecte IT, încărcătoare de telefon, decorațiuni interioare până la obiecte potrivite ca și cadouri.

„Fiecare dintre noi are în casă nenumărate obiecte, fie că sunt decorative sau de îmbrăcăminte, pe care nu le mai folosește de mult timp. Și sunt convinsă că sunt mulți alți oameni care au nevoie și le-ar cumpăra la un preț modic, cum va fi cel pe care îl cerem”, spune Andreea Roseti, președintele Asociației Animal Life.

În Piața Huet vor fi amenajate 10 standuri de vânzare iar reprezentanții Asociației vor aduce și câțiva cățeluși în căutarea unui stăpân. Toate fondurile rezultate din vânzările acestui bazar caritabil vor fi direcționate către programul de sterilizare a câinilor fără stăpâni derulat de asociație din anul 2008 încoace.

„Vrem să strângem cât mai mulți bani pentru a putea accelera proiectul de sterilizări. Eforturile noastre, combinate cu eforturile administrației locale sunt din ce în ce mai vizibile. În acest moment mai mult de jumătate din câinii fără stăpân din oraș au fost sterilizați”, mai spune Andreea Roseti. Târgul se va încheia la ora 18:00.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite