Bătaie la Independenţa, în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-a băgat în spital prietenul, după ce l-a acuzat că i-a furat banii. S-a întâmplat în căminul Independenţa din Sibiu, acolo unde Florin Gavrilă, un tânăr de 18 ani, orfan, locuieşte.

Incidentul s-a petrecut în cartierul sibian Terezian, acolo unde este şi căminul Independenţa- Un tânăr a mers la prietenul său pentru a-l trage la răspundere.

„Am fost bătut din cauză că m-a bănuit  un prieten că i-am luat un milion jumătate. M-a acuzat că i-am tăiat buzunarul cu lama şi că i-am luat un milion jumătate din buzunar, noaptea la ora 1, când eu de fapt dormeam. I-am zis că nu e adevarat, nu a vrut să mă creadă şi mi-a dat un pumn“, povesteşte de pe patul de spital Florin Gavrilă de 18 ani.

Victima a sunat imediat la poliţie, dar prietenul bătut a dispărut până la apariţia echipajului. A mers apoi la spital, pentru că lovitura îi cauzase răni serioase în zona feţei.

„Pacientul prezintă un traumatism cranio-facial, fractură parietală stângă şi o fractură cu traiect orizontal mandibular drept pentru care necesită intervenţie chirurgicală”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Acesta se află internat în cadrul Compartimentului de Chirugie Orală şi Maxilo-Facială din cadrul Secţiei Clinice ORL. Florin Gavrilă speră ca prietnul bătăuş să fie prins de poliţişti şi tras la răspundere pentru fapta sa.


Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite