"Bâtă" va reveni pe teren la meciul CSU Sibiu – Poli Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul jucător a reluat zilele trecute antrenamentele şi va fi cel mai probabil folosit la partida de sâmbătă de la ora 18.00 cu Politehnica Iaşi.

CITIŢI ŞI:

Băncile se „războiesc” pe teren la „Cupa Bancarul” la fotbal

Gaz Metan a învins Pandurii după o super reuşită a brazilianului Eric de Oliveira (VIDEO)

Voinţa a învins pe final de meci la Vâlcea. Sibiul a revenit pe locul 1 în liga 2

Sibiul are de disputat trei adevărtate finale pentru a mai spera că va prinde pe ultima sută de metri play-off-ul din acest sezon al diviziei A de baschet masculin. Sibienii trebuie să câştige ultimele trei partide rămase de jucat şi să spere că Piteştiul va pierde cel puţin un meci cu Steaua sau Asesoft, înaintea partidei de sâmbăta viitoare de la Sibiu.

„A revenit la antrenamente Cristi Crăciun şi este important faptul că el ne va ajuta în aceste meciuri. Ştim că accederea în play-off depinde acum şi de alte rezultate în afară de cele obţinute de noi. Ne jucăm însă şansa şi sperăm să avem sorţi de izbândă”, a spus joi Horaţiu Floca, director sportiv la CSU Sibiu.

Gruparea sibiană are de jucat sâmbătă cu Iaşiul, miercuri cu Steaua în deplasare şi sâmbăta viitoare cu Piteştiul pe teren propriu. Singurul jucător care are probleme înainte de acest meci, este Haiduc, care nu se ştie dacă va evolua cu Politehnica Iaşi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite