Bărbatul care şi-a măcelărit fosta soţie în halta de la Micăsasa, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Vasile Borbel risca pana la 25 de ani de inchisoare
Vasile Borbel risca pana la 25 de ani de inchisoare

Petru Borbel, bărbatul care la jumătatea lunii iunie şi-a ucis cu bestialitate fosta soţie în halta din localitatea sibiană Micăsasa a fost trimis în judecată pentru omor calificat.

Crima înfiorătoare a avut loc duminică, 16 iunie, în halta de tren de la Micăsasa. Anca Borbel, soţia bărbatului, plecase din locuinţa comună din Baia Mare din cauza scandalurilor repetate cu bărbatul de care intenţiona să divorţeze.

S-a mutat împreună cu fetiţa lor de 7 ani la un bărbat din Micăsasa, de care se îndrăgostise pe internet şi cu care spera să-şi refacă viaţa.

Pe 16 iunie, bărbatul de 40 de ani s-a dus la Micăsasa, iar în halta CFR din localitate, sub ochii îngroziţi ai fetiţei lor de 7 ani şi ai iubitului femeii şi-a măcelărit pur şi simplu soţia cu nu mai puţin de 12 lovituri de cuţit.

CITIŢI AICI POVESTEA COMPLETĂ A ÎNFIORĂTOAREI CRIME

Procurorii au finalizat dosarul în acest caz şi pe 25 iulie bărbatul, care este încarcerat în arestul IPJ Sibiu, a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Acum, riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite