Bărbatul care s-a stins la spitalul din Sibiu după ce a căzut pe scări a murit din cauza loviturii la cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit certificatului medical constatator al decesului, Ion Malanga a murit din cauza hemoragiei cerebrale.

Ion Malanga, bărbatul care a căzut pe scările spitalului judeţean din Sibiu când se îndrepta, însoţit de un brancardier, să facă nişte raze, a murit din cauza loviturii la cap.

Potrivit certificatului medical constatator al decesului, afecţiunea care a provocat decesul este hemoragia cerebrală, iar ca şi cauză determinantă medicii legişti menţionează traumatismul cranio cerebral prin cădere de la înălţime.

Rudele bărbatului acuză medicii că, după cădere, nu i-au făcut bărbatului nicio investigaţie radiologică şi l-au externat.

După două zile, a fost adus din nou la spital în comă iar miercuri, 25 aprilie, a murit.

CITIȚI MAI MULTE AICI

Cazul este cercetat de conducerea spitalului, iar separat a deschis o anchetă în acest caz şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

"Ne-am sesizat, avem dosar pe rol, urmează să stabilim condiţiile în care s-a produs decesul iar cercetările vor continua pe ucidere din culpă", spune Adriana Şandru, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Scandalul vine după ce, pe 11 aprilie, o tânără care a avut un accident de motocicletă a fost trimisă acasă cu recomandări, deși avea splina ruptă, iar a doua zi a ajuns la spital cu hemoragie internă și afost operată de urgență. CITIȚI MAI MULTE AICI

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite