Bărbaţii răniţi în accidentul de la Obârşia Lotrului au fost operaţi astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alpinisti accidentati Obarsia Lotrului
Alpinisti accidentati Obarsia Lotrului

În cazul bărbatului de 35 de ani, este a doua oară când medicii intră cu el în sala de operaţie, intervenţia chirurgicală fiind în plină desfăşurare la această oră. Celălalt bărbat, de 26 de ani, a fost operat de chirurgii plasticieni, acesta vaând arsuri pe 20 la sută din corp.

Medicii sibieni au intrat din nou astăzi în sala de operaţie, cu bărbatul de 35 de ani rănit grav marţi, într-un accident petrecut la Obârşia Lotrului. 

Bărbatul s-a ales cu fracturi multiple, la mâini şi la picioare, iar o primă intervenţie a fost efectuată în cursul zilei de miercuri, iar cea de-a doua se desfăşoară la această oră.

Tot astăzi, a fost operat şi cel de-al doilea bărbat accidentat, în vârstă de 26 de ani, care avea arsuri de gradul II pe aproximativ 20 la sută din suprafaţa corpului.

"Acesta este în stare bună, şi a rămas internat în cadrul Secţiei de Chirurgie Plastică", spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Alpinisti accidentati Obarsia Lotrului

Cei doi au ajuns la spitalul din Sibiu marţi seara, după ce au avut un accident cu snowmobilul la Obârşia Lotrului, în judeţul Vâlcea.

Se pare că snowmobilul pe care se aflau cei doi ar fi rămas fără frâne, s-a răsturnat, a luat foc și s-a prăbușit peste ei. 

Inițial, la fața locului s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD, însă fiind târziu acesta nu a mai putut să zboare.

La locul accidentului au ajuns de urgență salvamontiștii sibieni și mai multe echipaje SMURD, iar cei doi bărbați au fost aduși la spitalul din Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite