Bani pentru Urgența Spitalului Județean, de la Ministerul Sănătății

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Urgenţă din Sibiu
Spitalul de Urgenţă din Sibiu

Finațarea pentru Unitatea Primiri Urgențe din cadrul cele mai mari unități sanitare de stat din județul Sibiu a fost majorată cu aproximativ 2 milioane de lei, pentru anul 2012.

Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu va primi în plus 2 milioane de lei de la Ministerul Sănătății, decizia fiind anunțată în cadrul unei videoconferințe cu prefecții de către conducerea Ministerului Sănătății.

În cadrul aceleaiși videoconferințe, a fost anunțată și deciyia de a schimba modalitatea de finanțare pentru Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

”Finanţarea pentru CPU din cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu s-a modificat, astfel încât acesta nu va mai primi banii de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, ci direct de la Ministerul  Sănătăţii. În afară de centrul din Sibiu, pe lista unităţilor ce vor fi în viitor finanţate în acest mod au mai fost menţionate încă trei spitale din ţară: Spitalul Orăşenesc Sinaia, Spitalul Clinic de Copiii Braşov şi Spitalul de Pediatrie Piteşti. Măsurile luate urmăresc asigurarea calităţii actului medical, în favoarea pacienţilor asistaţi”, spune medicul Simona Berariu, purtător de cuvânt al Direcției Județene de Sănătate Publică.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite