Bandă autopropulsată şi microbuz de aproape 500.000 de lei la Aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroportul Internaţional Sibiu va cheltui în următoarea perioadă aproape jumătate de milion de lei pentru tehnologizare şi asigurarea confortului celor care pilotează avioanele ce decolează şi aterizează la terminal.

CITIŢI ŞI:

40.000 de euro pe semafoare, la Mediaş

Şapte firme înscrise la licitaţia pentru asigurarea salubrizării în Sibiu

Numai puţin de 410.000 lei se vor cheltui pentru achiziţionarea unei benzi autopropulsată pentru încărcarea şi descărcarea bagajelor în şi din avion, dar şi a unui microbuz destinat transportului echipajelor la şi de la aeronavă la terminal. Banda Autopropulsată va fi una care să poată să asigure un rulaj maximal şi în cazul avioanelor de capacitate mare. Pentru banda terminală aeroportul scoate 273.000 de lei, urmând ca bagajele să nu mai fie descărcate manual din avioane ca până acum.  Pentru microbuzul care să transporte piloţii, se vor cheltui aproximativ 135.000 de lei. „Acesta trebuie să aibă obligatoriu o bandă reflectorizantă în culoarea alb cu roşu”, spun cei de la Aeroport, în documentaţia cerută din partea ofertanţilor care participă la licitaţie. Microbuzul va fi livrat în termen de trei luni de la desemnarea câştigătorului licitaţiei.

Licitaţie şi la Tursib
Şi societatea locală de transport în comun, Tursib SA, a lansat în urmă cu câteva zile o licitaţie electronică prin care vrea să achiziţioneze anvelope pentru autobuzele, autocarele şi microbuzele din dotare. Tursib este dispus să cheltuie în total aproximativ 230.000 de lei pentru penurile care să echipeze mijloacele de transport în perioada de iarnă a acestui an. Ofertele urmează să fie deschise în această săptămână.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite