Băncile se „războiesc” pe teren la „Cupa Bancarul” la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii băncilor din Sibiu au decis să iasă din birouri pentru a lupta pentru supremaţie într-o competiţie fotbalistică dedicată exclusiv lor. Ediţia a II-a a „Cupei Bancarul” are loc sâmbătă de la ora 9.00.

CITIŢI ŞI:

Grimus concertează diseară în Music Pub la Sibiu

Recital de zile mari cu Compact la Vintage în Sibiu (GALERIE FOTO)

Concertul lui Smiley a produs isterie printre sibience în Liquid Club (GALERIE FOTO)


Organizatorii celei de a II-a ediţii a acestei competiţii spun că scopul acesteia este acela de cultivare a pasiunii și dezvoltare a spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului.

La eveniment s-au înscris până acum BCR, BRD, Banca Transilvania, Banca Carpatica, Raiffeisen Bank, ING Bank şi Bancpost.

Competiția va avea loc sâmbătă, 26 martie 2011, cu începere de la ora 10.00 pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27. „Cupa Bancarul se va desfăşura indiferent de starea vremii. Fiecare echipă este formată din cel mult 12 jucători (pe teren 5 + 1)”, spune Darius Mara, unul din organizatorii evenimentului. Şi pentru ca meciurile să fie şi mai dipsutate, se pun la bătaie premii de peste 1.000 de lei ce constau în diploma, medalii şi echipament sportive.

BRD îşi apără titlul
Reamintim că în ediţia de debut a competiţiei, avută loc la finele lunii iulie a anului trecut, s-au impus cei de la BRD Sibiu, după ce au învins în finală cu scorul de 4-1 de BCR Sibiu, iar în finala mică, Banca Carpatica a trecut greu cu 3-1 de echipa celor de la Banca Transilvania.

„Sperăm ca partidele de la această a II-a ediţie să fie cel puţin la fel de disputate şi în spiritul fair-play-ului, cum s-a întâmplat şi la ediţia de anul trecut” spune şi Marian Pop, organizator al compeţiei.

Intrarea este liberă atât pentru spectatori cât şi pentru susţinătorii echipelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite