Băncile din Sibiu vor lupta să câştige „Cupa Bancarul” la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii băncilor din Sibiu sunt invitaţi să iasă din birouri pentru a lupta pentru supremaţie într-o competiţie fotbalistică dedicată exclusiv lor.

CITIŢI ŞI:

Şcoală de fotbal şi teren sintetic de dimensiuni mari la Şcoala 21

Organizatorii primei ediţii a acestei competiţii spun că scopul acesteia este acela de cultivare a pasiunii și dezvoltare a spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului.

Înscrierile se fac până la data de joi 29 iulie ora 16.00, iar competiția va avea loc pe data 31 iulie, pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27 ora 9.00. Organizatorii spun că această competiție se va desfășura indiferent de starea vremii, iar echipa va fi formată din cel mult 10 jucători (pe teren 5 + 1).

”Ședința tehnică va avea loc vineri 30 iulie ora 20.00, iar taxa de participare este de 200 de lei de echipă”, spune Dariu Mara, unul din organizatori. Înscrierile se pot face la  0743585268 (Darius Mara) și 0740336635 (Marian Pop). Organizatorii au mai precizat că  au drept de participare doar angajații din instituțiile bancare participante.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite