BRD Sibiu e mai tare ca BCR, Carpatica şi Banca Transilvania. La fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii  băncilor Transilvania, BRD, BCR, Carpatica şi Raiffeisen Bank din Sibiu au luptă sâmbătă pentru supremaţie la fotbal pe teren sintetic. Fiecare echipă a primit premii de participare.

Peste 2000 de sibieni în tribune cu o oră înainte de începerea Gaz Metan - Fc Timișoara

Cristi Pustai : "Sperãm ca duminicã sã mai adãugãm încã 3 puncte peste cele obtinute cu Brãneşti"

Ştranduri şi terenuri de fotbal din Sibiu

Organizatorii primei ediţii a acestei competiţii spun că scopul acesteia este acela de cultivare a pasiunii şi dezvoltare a spiritului de echipă, a fairplay-ului şi a mişcării în general, precum şi îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului, a fost atins. La evenimentul care s-au înscris numai puţin de 6 echipe, meciurile de fotbal au fost foarte disputate. În finala mare cei de la BRD Sibiu au învins cu scorul de 4-1 pe cei de la BCR, iar în finala mică, Banca Carpatica a trecut greu cu 3-1 de echipa celor de la Banca Transilvania.

image

”Ne bucurăm că angajţii de la băncile sibiene au răspuns pozitiv la iniţiativa noastră. Vom continua genul acesta de competiţii pe viitor, în intenţia noastră fiind acum organizarea unui campionat între mai multe instituţii publice din Sibiu”, a declarat Darius Mara, organizator al evenimentului, avut loc pe terenul sintetic de fotbal din incinta Şcolii nr.21 strada Luptei nr.27.

Premii pentru toţi participanţii

La sfârşitul competiţiei organizatorii au premiat toate echipele înscrise. Primele trei clasate au primit câte un rând de echipament sportiv, o minge şi dimplome. Echipele clasate pe locurile 4, 5 şi 6 au fost recompensate cu câte o minge şi diplome de participare.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite