Azi începe cel mai dur raliu enduro din lume: Red Bull Romanics

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva concurenţi au „arat” un deal din Sibiu, în preambulul a ceea ce se întâmplă azi la Red Bull Romaniacs în centrul oraşului.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Riderii de la Red Bull Romaniacs s-au ”încălzit” în Dealul Gușteriței

Dani Oţil pleacă la Romaniacs,Mihaela Rădulescu vine ... în locul lui

Romaniacs a dat traficul peste cap în centrul Sibiului

Organizatorii au ţinut conferinţa de presă într-un loc inedit, în sălbăticie, pe un deal din apropierea adăpostului de câini din Sibiu. Raliul debutează oficial azi, la ora 14.00 când pe bulevardul Corneliu Coposu, pe un traseu spectaculos, concurenţii se întrec în prima probă a ediţiei din acest an. „Prologul este puţin mai simplu din cauză că nu mai sunt atâţia bani ca în anii trecuţi, dar asta nu înseamnă că nu va fi cel puţin la fel de spectaculos ca în precedentele ediţii”, a povestit Andy Fazekas, unul din organizatori.

Amenajarea traseului din centrul Sibiului a făcut ca traficul să se desfăşoare cu dificultate, mai ales pentru cei care tranzitează oraşul. Duminică, startul competiţiei se dă din Cisnădioara iar finişul va fi în Sibiu, în dealul Guşteriţei. Mai departe, concurenţii vor ajunge luni prin munţii Lotrului, la Petroşani iar marţi Romaniacs se va încheia în Piaţa Mică, finish-ul fiind  pe sub Podul Minciunilor. La ediţia din acest an s-au înscris peste 168 de rideri din 30 de ţări cu 32 mai puţini decât anul trecut.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite