Autostrada Sibiu – Orăştie blocată în contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat că licitaţia pentru construcţia autostrăzii Sibiu – Orăştie a fost contestată de alte firme participante la licitaţie.

Citiţi şi:

Austriecii şi italienii construiesc autostrada Sibiu – Orăştie. Vezi aici cine a câştigat licitaţiile pentru Coridorul IV Paneuropean!

Înghesuială mare la licitaţia autostrăzii Sibiu – Orăştie

Astfel că întreg proiectul este deocamdată blocat. În lungime totală de 82 kilometri, autostrada a fost împărţită în patru loturi, din care primul, de 24 kilometri, a fost câştigat de compania austriacă Strabag, cu o ofertă de 551,04 milioane lei. Cel de-al doilea lot, de 20 kilometri, ar urma să fie realizat de companiile Straco Grup din România şi Studio Corona SRL Civil Engineering din Italia, pentru 377,78 milioane lei. Rezultatul licitaţiei este în prezent contestat de consorţiile Tehnologica Radion/ Gabriel Couto/ Amandio Carvalho/ Lena / Rosas/ Arcadis pentru primul lot, şi de Max Boegl România/ Geiger/ Tancrad/ Primacons pentru lotul doi. Până la soluţionarea contestaţiilor lucrările nu pot demara şi întreg proiectul autostrăzii Sibiu – Orăştie rămâne suspendat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite