Autorul accidentului cumplit de la Rășinari, în care o tânără a murit cu o țeavă metalică înfiptă în cap, a primit închisoare cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sebastian Nicolae Sandu, cel care în luna ianuarie a acestui an a provocat un accident cumplit la intrare în localitatea sibiană Rășinari, și-a primit pedeapsa.

Pe 11 ianuarie bărbatul, aflat la volanul unui Audi A 6, a intrat într-un rest de pod iar impactul a fost atât de puternic încât prietena lui, Adriana Muntean, în vârstă de 25 de ani, a rămas pe jumătate suspendată în afara mașinii, cu o țeavă de metal înfiptă în tâmplă.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că Sandu s-a urcat la volan chiar dacă nu avea permis de conducere, iar pe 6 ianuarie bărbatul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

Magistrații Judecătoriei Sibiu l-au condamnat pe Sandu la 3 ani de închisoare pentru că s-a urcat la volan fără permis și la 2 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, acesta urmând să execute pedeapsa cea mai mare, de 3 ani închisoare.

De asemenea, lui Sandu i s-au interzis o serie de drepturi civile, și a fost obligat să plătească și cheltuielile de judecată, în valoare de 700 de lei.

Sebastian Sandu a fost arestat preventiv la câteva zile după accident, iar în prezent este închis în Penitenciarul Aiud.

Bărbatul de 27 de ani nu este la prima abatere. El apare de asemenea, ca și inculpat, în dosarul Clanului Lenis, cea mai mare grupare de crimă organizată destructurată în ultimii ani la Sibiu, dosar aflat în prezent pe rolul Tribunalului Alba.

În dosarul accidentului de la Rășinari atât Sebastian Sandu cât și rudele tinerei care și-a pierdut viața au făcut recus.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite