Klaus Iohannis şi-a „tras“ un BMW Seria 5, unic în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a participat la evenimentul de lansare a noului model în luna martie a acestui an, Primarul Klaus Johannis a primit un BMW Seria 5 prin dealerul BMW – Contempo Cars Sibiu – ce face parte din reţeaua Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa de Est şi Centrală.

CITEŞTE ŞI:

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, are BMW M5 unic în România

Iohannis despre dosarul prim procurorului Florin Apostu: ”Aceste probleme afectează grav imaginea Sibiului”

"Primarul a început colaborarea cu Automobile Bavaria Group în anul 2007, cand Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană . Până în prezent acesta a condus două limuzine BMW Seria 7 oferite de către Contempo Cars. Momentan, modelul ales este un BMW Seria 5 cu pachet M , motorizare 4.4 l, 407 cp şi tractiune integrală  xDrive.Valoarea automobilului este în jurul a 100.000 Euro", a transmis Contempo Cars Sibiu – ce face parte din reţeaua Automobile Bavaria Group, într-un comunicat de presă

Automobile Bavaria  Group colaborează de asemenea cu alte personalităţi printre care Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi ce conduc momentan limuzine BMW Seria 7. În anul 2009 Automobile Bavaria a fost numită Furnizor Oficial al Casei Regale a României, Regele Mihai I conducând la rândul său o limuzină BMW Seria 7.

Primarul Klaus Iohannis a primit maşina zilele trecute

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite