Au spart uşa centrului de plasament, ca să îşi viziteze iubitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clarisa Ghiorghica a povestit isprava oamenilor legii
Clarisa Ghiorghica a povestit isprava oamenilor legii

Trei tineri din centrul de plasament au spart uşa centrului şi au dispărut fără urmă. Una dintre fete s-a întors însă, a doua zi, şi a povestit oamenilor legii că au plecat să viziteze iubitul celeilalte fete, din Râmnicu Vâlcea.

CITIŢI ŞI:

Trei copii au fugit dintr-un centru de plasament din Sibiu


Incidentul s-a petrecut marţi. Oamenii legii suţin că cei trei copii care au vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, au forţat uşa de la intrare şi au dispărut fără urmă. Imediat reprezentanţii de la Centrul Prochindelul din Sibiu au alertat poliţia. Aşa se face că Maria Clarisa Gheorghica de 16 ani, Eleonora Bucur de 15 ani şi  Gavril Gabor de 12 ani au fost căutaţi de oamenii legii.

La doar o zi de la dispariţie, una dintre fete s-a întors. Clarisa Gheorghica a fost chiar audiată de oamenii legii care au aflat de la aceasta că plecase, împreună Eleonora Bucur, la RâmnicuVâlcea, pentru ca aceasta din urmă să îşi poată vizita iubitul.

Oamenii legii îi caută încă pe cealaltă fată şi pe un băiat de 12 ani care au profitat de faptul că educatorul se afla într-o sală alăturată şi au dispărut din centru.

Reprezentanţii DGASPC Sibiu, în subordinea căreia se află centru spun că nu se poate impune vreo sacţiune pentru cei care trebuiau să îi supravegheze. „Copii au profitat de faptul că educatorul era într-o altă sală. Nu se pune problema de sancţiuni pentru că ei au profitat. În plus, avem puţin personal”, spune Beatrice Muntean, purtător de cuvânt al DGASPC Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite