Au mai rămas trei zile în care sibienii îşi pot alege medicii cu care se mândresc. Vezi aici cum decurge votul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul" îi caută pe cei mai bunic cinci medici, cei cu care Sibiul se mândreşte. Părerea ta contează! Mai sunt trei zile în care îi poți alege pe cei mai buni medici din orașul tău!

Au mai rămas doar trei zile în care sibienii pot vota, pe sibiu.adevarul.ro, medicii cu care se mândresc. Până acum, 15.542 de sibieni şi-au exprimat preferinţele pe sibiu.adevarul.ro.

În prezent, topul este condus de medical pediatru Sorin Iurian, care a adunat până acum 7.432 de voturi.

Pe locul doi se află, cu trei zile înainte de „Stop Vot",medicul chirurg Aurel Coman. Pentru el, au votat pana acum 3.506 sibieni (22,56%).

Pe locul trei se află medicul diabetolog Gheorghe Ghișe, șeful Compartimentului de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu un procent de 12,33 (1.916 sibieni l-au ales ca fiind medicul cu care se mândresc).

În top 5 se află, în prezent, medicul ortoped MIhai Roman, (5,82%), pe care l-au votat 904 sibieni, urmat, pe locul 5, de medical ginecolog Radu Chicea, cu un procent de 5,23 (812 voturi).

Miercuri, 2 noiembrie, votul se va închide şi apoi veţi putea citi poveştile de viaţă ale finalişţilor. Votează-ţi medicul preferat din lista din dreapta dând click pe numele celui pe care îl alegi!




Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite