Au mai rămas şapte zile în care sibienii îşi pot alege medicii cu care se mândresc! Vezi aici cum decurge votul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână după ce s-a dat „Start vot" în cadrul campaniei „Doctorii cu care Sibiul se mândreşte", 890 de sibieni şi-au exprimat preferinţele pe sibiu.adevarul.ro.

Lista cuprinde 10 propuneri, iar pe primele locuri, la şapte zile după „Start vot", se află un chirurg, un ginecolog şi un diabetolog.

Pe primul loc în topul preferinţelor sibienilor se află Aurel Coman, medic primar chirurg în cadrul unei clinici private din oraş. 267 dintre sibienii care au votat până acum consideră că Aurel Coman este medicul cu care oraşul de pe Cibin se poate mândri.

Pe locul doi, cu 24,49 la sută din voturile exprimate, se situează medicul ginecolog Radu Chicea, preşedintele Colegiului Medicilor şi coordonatorul Centrului de Fertilizare in Vitro din cadrul Clinicii Polisano. Pentru Radu Chicea, au votat 217 dintre cei care şi-au exprimat opţiunea pe sibiu.adevarul.ro.

Top 3 este completat de reputatul diabetolog Gheorghe Ghişe, care a adunat 17,36 la sută din opţiunile de vot (154 de voturi). Gheorghe Ghişe conduce Compartimentul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Au mai rămas şapte zile în care sibienii pot vota, pe sibiu.adevarul.ro, medicii cu care se mândresc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite