Au mai rămas cinci zile în care sibienii îşi pot alege medicii cu care se mândresc! Clasamentul intermediar s-a schimbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum, peste 1.500 de sibieni şi-au exprimat preferinţele pe sibiu.adevarul.ro. Pe primul loc în clasamentul intermediar a trecut un medic pediatru, urmat de un chirurg şi un ginecolog.

Schimbări în clasamentul intermediar al medicilor cu care Sibiul se mândreşte.

Lista cuprinde 10 propuneri, iar pe primele locuri, la nouă zile după „Start vot", se află un pediatru, un chirurg şi un ginecolog. 

Pe primul loc în topul preferinţelor sibienilor a trecut medicul pediatru Sorin Iurian. 545 dintre sibienii care au votat până acum consideră că Sorin Iurian este medicul cu care oraşul de pe Cibin se poate mândri.

Pe locul doi, cu 26,82 la sută din voturile exprimate, a trecut medicul chirurg Aurel Coman, pentru care au votat 427 dintre cei care şi-au exprimat opţiunea pe sibiu.adevarul.ro.

Top 3 este completat de medicul ginecolog Radu Chicea, preşedintele Colegiului Medicilor şi coordonatorul Centrului de Fertilizare in Vitro din cadrul Clinicii Polisano. Pentru el, au optat 12,63 la sută dintre cei care au votat (200 de voturi).

Au mai rămas cinci zile în care sibienii pot vota, pe sibiu.adevarul.ro, medicii cu care se mândresc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite